Informatie over betaling en terugbetaling

Bij Move Stronger is elke kinesitherapeut gedeconventioneerd. Het honorarium voor een eerste onderzoek of behandeling, dat gemiddeld 60 minuten in beslag neemt, is € 60,00. Verder € 30,00 voor een vervolgbehandeling en € 32,00 voor een huisbezoek (wanneer de patiënt zich niet kan verplaatsen).

Deze bedragen zijn ‘all-in’, we vragen geen extra supplementen voor speciale behandelingen zoals manuele therapie, dry needling, taping, en dergelijke. Van het betaalde bedrag krijg je ongeveer 60% terug van de mutualiteit (voor de eerste 9 behandelingen bij de courante pathologieën en de eerste 20 behandelingen bij de F-pathologieën). Daarna krijg je ongeveer 50% terug van de mutualiteit. Wanneer je een OMNIO statuut heeft, krijg je een groter bedrag terug.

Elke behandeling dient na afloop betaald te worden, het liefst met bancontact of met een betaalapp (bijvoorbeeld Payconiq by bancontact). Anders in cash. Op het einde van de behandelreeks of na een afgesproken aantal behandelingen bezorgen wij je het getuigschrift voor de terugbetaling van de mutualiteit. Voor patiënten die van een verhoogde terugbetaling genieten, kunnen we werken met het derdebetalersysteem. Zij betalen dan iedere behandeling enkel het remgeld. Huisbezoeken worden ook bij voorkeur betaald met een betaalapp, maar kunnen ook cash of per overschrijving (betaling binnen de 14 dagen).